Skvělý úspěch našich malých fotbalistů.

2024-03-07 v 12.39.07_043fe18f

Ve čtvrtek 7. března se naše školní fotbalové družstvo 4. a 5. tříd vydalo do Bílovce, kde se zúčastnilo okresního finále v halovém fotbale pro I. stupeň ZŠ. 

Turnaje se zúčastnilo celkem 6 družstev, které se do turnaje stejně jako my probojovaly z okrskových kol. Turnaj byl náročný v tom, že se hrálo systémem, každý s každým. Naše družstvo bylo složeno z 1 dívky a 8 chlapců, kteří byli odhodláni ze sebe vydat maximum. Do turnaje jsme vstoupili výborně a postupně porazili ZŠ Bílovec 2:0, ZŠ E. Zátopka Kopřivnice 2:1, ZŠ Komenského 68 NJ 2:0. Po tomto skvělém úvodu bylo jasné, že máme šanci bojovat o stupně vítězů. V dalším zápase jsme poměřili síly se ZŠ Tyršova NJ, kde jsme si poprvé v turnaji vybrali slabší chvilku a nakonec jsme se museli spokojit s remízou 3:3. Do posledního utkání jsme nastoupili proti doposud neporaženému týmy ze ZŠ Komenského 66 NJ, ale i přes bojovný výkon jsme podlehli 3:6. Tento výsledek rozhodl 
o konečném vítězi v turnaji a našem skvělém 2. místě. O gólový příděl našeho mužstva se postarali Martin Kočíb s 6 brankami a Lola Janiak s 5 brankami, která byla rovněž pořadateli turnaje vyhodnocena, jako nejlepší hráčka našeho mužstva. Skvělými výkony v brance nejednou podržel naše družstvo Tomáš Petrůj. Velké poděkování patři rovněž celému týmu za výbornou reprezentaci naší školy na hřišti, ale i mimo něj a rovněž i organizátorům akce za hezký sportovní zážitek.

Fotogalerie

Další aktuality