Vyzvedávání dětí ze školní družiny

Dobrý den, Vážení rodiče,

v měsíci říjnu uvádíme do provozu školní vyzvedávací systém školní družiny Bellhop.

Byli bychom rádi za spolupráci a malou trpělivost z Vaší strany. Společně s p. vychovatelkami systém nastavujeme (kroužky, samostatné odchody, ...), ať je vyzvedávání pro Vás rychlé a pohodlné, všichni se s novým systémem učíme pracovat. Někteří rodiče stále nemají zakoupeny potřebné čipy, proto prosíme a upozorňujeme, že v listopadu již bude vyzvedávání probíhat pouze prostřednictvím čipů.

Paní vychovatelky budou mít nová telefonní čísla, která Vám budou k dispozici pro lepší komunikaci. Telefonní čísla budou zveřejněna ve vestibulu školy i na webových stránkách. Zajistíme tak dosažitelnost p. vychovatelek i na školním hřišti a mimo školu.  

 

Prioritou je vyzvedávání pomocí čipů na terminálu u vchodu školy.

 

Čip je potřeba přiložit pod display, následně se Vám objeví stav vyzvedávaného dítěte.

V době, kdy lze děti z družiny vyzvedávat, paní vychovatelku systém Bellhop upozorní, že má Vaše dítě z družiny odejít, že na ně čekáte u vchodu do školy. Dítě z prostoru družiny propouští p. vychovatelka příslušného oddělení a vy už je nevyzvedáváte osobně ve školní družině. Samostatně odejde do prostoru šatny, kde se převleče a odchází za Vámi ven. Vaše dítě se tak učí samostatnosti a odpovědnosti rychle se nachystat na odchod.


V případě, kdy potřebujete vyzvednout dítě v době řízené činnosti (13 - 14:30 hodin) musíte se domluvit dopředu s paní vychovatelkou. Čip Vám v době řízené činnosti ukáže pouze "Není čas pro vyzvednutí". Paní vychovatelce se v tomto případě neukáže žádné upozornění na propuštění dítěte.  Prosíme Vás o respektování provozního řádu školní družiny, zejména tedy dodržování doby řízené činnosti. Vyzvedávejte děti v tuto dobu jen ve výjimečných případech po předchozí domluvě. Můžete využít sms zpráv na čísla školní družiny nebo napsat zprávu prostřednictvím Školy Online.

Seznam kontaktů na školní družinu:

Jana Machová                 731 609 852
Kateřina Najvarová         735 737 951
Marcela Radková            735 737 952

 

Další aktuality

821448e6-8482-430f-a17d-a95e0886d62f

Den profesí 2024

Ve středu 9. října se naši deváťáci zúčastnili akce Dny profesí. Jednalo se o přehlídku zejména strojírenských a technologických středních…